.

.

Преносимо Средство за почистване на Контактни Лещи, Ръчно Почистване, Калъф за Почистване на Контактни Лещи, Кутия с Пинсети за Пътуване и за дома (зелен)

Преносимо Средство за почистване на Контактни Лещи, Ръчно Почистване, Калъф за Почистване на Контактни Лещи,

BGN 0.00

Налично
На склад

【Средство за почистване на контактни лещи】Е ръчно средство за почистване на контактни лещи с помощта на пинсета - идеален начин за почистване на контактни лещи преди това, как да се облича ги в очите. 【Ръчно и ефективно почистване на】 Ръчно почистване, почистване на въртене на отпред и отзад, по-интересна почистване, ефективно почистване отнема само 5 секунди. 【Лесна употреба】 Не е необходимо да се зарежда, повече икономия на енергия и защита на околната среда.При леки вытягивании слезный протеини незабавно се извежда, премахване напрежението на работа и училище. 【Малък и преносим】 калъф за почистване на контактни лещи, не заема място, можете да го сложите в джоба или в чантата си, когато излизате навън.Той е удобен за ежедневна грижа за обектива. 【Забележка】1. Моля, изплакнете двойна кутия и пинсети с чиста вода преди и след употреба. 2. След като двойна кутия е пълна слой консервирующего разтвор, за да махнете призмата на съхранение и завийте капака.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Препарат за измиване на контактни лещи Материал : ABS Инструкция за употреба : 1. Моля, изплакнете двойна кутия и пинсети с чиста вода преди и след употреба. 2. След като двойна кутия е пълна слой консервирующего разтвор, премахване на обектива (моля, обърнете внимание, че леща се поставя в кутията, не поставяйте я върху ръба двойно кутии) и завийте капака.Списък на пакета : 1 х Миене 1 х Пинсети 1 x Адсорбционный прът 1 х Малка кутия.

Други функции

Condition:
100% Brand New 
Item Type:
Contact Lens Washer
Material:
ABS
Instructions for use:
1. Please rinse the double box and tweezers with clean water before and after use.:
2. After the double box is filled with a layer of preservation solution, store the lens (note that the lens is placed in the box, do not put it on the edge of the double box) and tighten the lid.:
Package List:
1 x Washer:
1 x Tweezers:
1 x Adsorption Rod:
1 x Small Box :
Подобни оферти