.

.

EYHLKM 3 бр./компл. Монтиране на куката, куки за дрехи, Декоративен държач за съхранение на котешки нокът, Самозалепващи Закачалка за Спални, Кухня (Цвят: A, размер: 3 бр.)

EYHLKM 3 бр./компл. Монтиране на куката, куки за дрехи, Декоративен държач за съхранение на котешки нокът, Самозалепващи

BGN 0.00

Налично
На склад

Материал ABS, заоблени ръбове, стабилна носеща способност, красив и здрав.Кука кръгла и гладка, и му е трудно да навредят на дрехи. здрав и няма да падне.Подходящ за : ключове, дрехи, пластмасови малки предмети.Стенен дизайн, ефективно използване на пространството на стената, наложени един върху друг за икономия на място.Материал ABS, заоблени ръбове, стабилна носеща способност, красив и здрав.Кука кръгла и гладка, и му е трудно да навредят на дрехи. здрав и няма да падне.Подходящ за : ключове, дрехи, пластмасови малки предмети.Стенен дизайн, ефективно използване на пространството на стената, наложени един върху друг за икономия на място.Материал ABS, заоблени ръбове, стабилна носеща способност, красив и здрав.Кука кръгла и гладка, и му е трудно да навредят на дрехи. здрав и няма да падне.Подходящ за : ключове, дрехи, пластмасови малки предмети Стенен дизайн, ефективно използване на пространството на стената, се наслагва, за да пести място.Материал : ABS + PVC + МеталЛспецификация : 5,5x7 см/2,16x2,76 инча Цвят : бял, розов, черен Опаковка включва : 1 комплект x кука Моля, разберете, че цветът може да варира в зависимост от монитора.

Други функции

5.5x7cm/2.16x2.76inch:
Color:
white, pink, black
Package Include:
1set x hook
Please understand that the color may vary depending on the monitor. :
Подобни оферти