.

.

SOLUSTRE 1 бр. торба за Bento, Чанта за Обяд, Изолирано Чанта за Bento, Чанта за Хладилник, Кутии за Обяд, Чанта-Хладилник за Вода, Термосумка, Чанта за багаж, Чанта за Пикник, Ра?

SOLUSTRE 1 бр. торба за Bento, Чанта за Обяд, Изолирано Чанта за Bento, Чанта за Хладилник, Кутии за Обяд, Чанта-Хладилник

BGN 6.91

Налично
На склад

ОБЯД С ПОДПЛАТА - Изработена от плат Оксфорд с висока плътност и дебел алуминий.ЧАНТА-ТОУТ за ПРОДУКТИ - С гладки светкавици и повишен дръжки, лека и удобна, стабилна и устойчива.ПАКЕТ BENTO BOX - в него вашите ястия могат да останат по-студени или топли около 4 часа, което ги прави свежи и вкусни.ОФИС ЧАНТИ-хладилници - Изолирующая обвивка на този пакет за обяд ще запази вашата студена храна и топли доставки в топлина в продължение на няколко часа.За многократна употреба ПАКЕТ за обяд -Дебели материал от плат Оксфорд, удобен в ръката си и лесен за използване, може да се пере многократно.Осъществяване на списък 1 х чанта за обяд Характеристики - Размер : 23,50 X18,50 X14,00 см. / 9,24 X7,27 X5,50 см чанта за обяд. - Материал : плат Оксфорд, перла памук, чанта-хладилник за обяд от алуминиево фолио. - Чанта за съхранение на светлина, живеят изолирано, голям капацитет, със силна носеща способност, удобна за носене на чанти пакетирана. - Изработена от висококачествен плат Оксфорд, безопасна, устойчива на износване, водоустойчиви и дълготрайни, за използване с термален bento. - Цвят : Както е показано на фигура за съхранение на съвсем малък. - дизайн на повърхността , който може добре да защити вътрешните съдържанието на водонепропускливи обяд кутии. - Това може да бъде идеалната чанта за хранене на открито, можете да го използвате за опаковане на пресни плодове, зеленчуци и леки закуски в чанта за пикник. - Подходящ за различни случаи, като доставка на храна, шофиране, празнични набези, семейни пикници, разходки и т.н. изолирано чанта за пазаруване.Описание на продукта Чанта за обяд Е незаменим продукт за живот, пътуване и почивка.обяд-апарати големия обем Изолирано чанта за обяд модна и красива на външен вид, модна, както чанта има, и му е удобно да се съхраняват.Термосумка за обяд Е продуктът също така притежава топлоизолационни ефект и е подходящ за зимна топлоизолация.

Други функции

Подобни оферти