.

.

Чанта за Обяд с Библиотечни Книги, Изолирано Чанта за Обяд, Дамски Кутия за Обяд за Мъже, Дамски Водоустойчива Чанта за Обяд за Възрастни и Деца, Училищна Офис Работ?

Чанта за Обяд с Библиотечни Книги, Изолирано Чанта за Обяд, Дамски Кутия за Обяд за Мъже, Дамски Водоустойчива

BGN 5.86

Налично
На склад

* 【Прост и СТИЛЕН дизайн】 : Проста чанта-тоут за обяд, само един основен джоб с цип кука и контур и две дръжки за лесно отваряне и затваряне, а също може да се разшири и се сгъва необходимо, за да спестите място.Минималистичен начин с уникален принтом - това е същото нещо, което да ви позволи да има многофункциональную чанта-тоут.Параметри : РАЗМЕР : S : 8,86x5,91x10,83 инча М : 9,65x7,09x12,6 инча Материал : 100% полиэфирное влакна Вътрешен материал : висококачествена топлоизолационна алуминиево фолио на Помещение включва : 1x чанта за обяд Стил : за мъже/жени, деца/за възрастни Характеристика : -чанта за обяд с голям капацитет достатъчно само това, което искате, или ядене за целия ден, която ви е необходима (обяд, плодове, буркани, бутилки за вода, закуски). -Висококачествена самозалепваща алуминиева фолио запазва храна, студена / топла в продължение на няколко часа, не съдържа BPA, водоустойчив и маслостойка, лесен за почистване и протирается. -Закопчалката на една кука и контур лесно се отваря и затваря, за да се предотврати падането на продукти. -С двойна дръжка и лесно за носене и може да се прибират и се разширява при необходимост. -Многофункционални пакети за обяд също може да се използва като пакети за пикник, стопански чанти, пакети за лед, торбички за закуски, хранителни опаковки и т.н.- Подходящ за мъже и жени, за да отидат на работа, да пътуват, да излизат навън.Или момчетата и момичетата да ходят на училище, на разходка, на пикник. -Това е подарък за Деня на майката, подарък за коледа, подарък за Деня на благодарността, празничен подарък за вашето семейство и приятели.Съвети : Не се пере, Не се избърсва петна, да Не се излага на суха четка, Не се гали.

Други функции

SIZE:
S:
8.86 X5.91 X 10.83inch
M:
9.65 x 7.09 x 12.6inch
MATERIAL:
100% polyester fiber
INTERNAL MATERIAL:
high-quality thermal insulation aluminum film
PACKAGE INCLUDE:
1x lunch bag
STYLE:
men/women, kids/adults
FEATURE:
-Large capacity lunch bag has enough to hold all the lunch you want or all-day food you need (lunch, fruit, cans, water bottles, snacks).:
-High quality insulating aluminum film lining keeps food cold/hot for hours, BPA free, waterproof and oil proof, easy to clean and wipe.:
-Hook and loop fastener closure is easy to open and close to prevent food from falling.:
-With double handle, easy to carry, and it can be folded and expanded as needed.:
-Multifunctional lunch bags can also be used as picnic bags, shopping bags, ice bags, snack bags, grocery bags, etc.:
-Suitable for men and women to go to work, travel, go out. Or boys and girls go to school, outing, picnic.:
-It is also a Mother's Day gift, Christmas gift, Thanksgiving gift, holiday gift for your family and friends.:
TIPS:
Do Not Wash, Spot Wipe, Do Not Dry Clean, Do Not Iron:
Подобни оферти